Natuurlijk trainen voor mens en hond  HONDENSCHOOL CUPPEN 

Puppycursus - Hondentraining - Gedragstherapie

Leveringsvoorwaarden


Leveringsvoorwaarden Boek: In de geest van de hond

Artikel 1: Bestellingen
Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u binnen 48 uur via de mail een factuur van deze bestelling. In deze factuur staat het totaalbedrag van de bestelling inclusief een bijdrage verzendkosten van €1,95 en de noodzakelijke bankgegevens.

Artikel 2: Betalingen
Na ontvangst van de betaling draagt Henk Cuppen zorg voor de verzending van uw bestelling. Betalingen op bankrekening NL13 INGB 0704 4664 57 ter attentie van H. Cuppen onder vermelding van het factuurnummer.

Artikel 3: Verzenden

Verzending vindt plaats via PostNL. Henk Cuppen is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van goederen tijdens verzending via PostNL. U kunt zelf het risico verzekeren tegen meerprijs (PostNL-tarief €6,95). Indien u dit wenst, vermeldt u dit bij de bestelling.

Artikel 5: Levering
Nadat de betaling is bijgeschreven op de bankrekening worden het boek (boeken) zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 5 werkdagen aangeboden aan PostNL

      

Artikel 6: Reclamatie/Retouren
Retourneren is alleen mogelijk binnen 14 dagen na aankoop van het product. Tijdens de bedenktijd zal de koper zorgvuldig omgaan met het product. Hij zal het boek slechts in die mate gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden.
Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Het te retourneren boek dient in de originele verpakking retour gestuurd te worden. Artikelen die door onjuist verpakken beschadigd zijn kunnen niet gecrediteerd worden. Eventuele creditering vindt plaats na ontvangst, controle en goedkeuring. Henk Cuppen behoudt zich het recht voor om de verzendkosten in mindering te brengen op evt. creditering. Henk Cuppen zal de koper het betaalde bedrag na aftrek van de verzendkosten zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de retourzending en ontvangst, restitueren. 

Opbellen
E-mail